Homehomepage Fleur

Hoera, Fleur is geboren !

Fleurance Jo-Anne Eline

Fleur is geboren op op vrijdag 30 juni 2000 om 14.09 uur.
Ze woog bij de geboorte 3535 gram en was 53 cm lang.


Op deze pagina vind je:

 • ons berichtje over de geboorte van Fleur
 • het geboortekaartje
 • de uitslag van de naamwedstrijd

  De geboorte van Fleur

  Vrijdagmorgen 30 juni 2000 rond 8.00 uur begonnen de serieuze weeŽn (je weet inderdaad op dat moment pas wat echte weeŽn zijn). Het ging allemaal razendsnel; geen tijd meer om even de laatste inkopen bij AH te doen of rustig een Star Trek-je (opgenomen op video) te kijken.
  Vanaf 12.20 uur mocht ik persen. Om 13.10 uur vond de verloskundige dat de persweeŽn niet voldoende resultaat opleverden en dat het beter was in het ziekenhuis wat extra steun te krijgen. Dat was even schrikken, maar Ellen was op dat moment erg moe, dus het was ook weer welkom.
  Een half uurtje later waren we in het ziekenhuis, waar Fleur met een klein beetje hulp van de vacuŁmpomp (klinkt groter dan 'ie is) om 14.09 uur ter wereld is gekomen.
  Een wondertje ! Ze is prachtig en alles gaat heel goed met moeder en kind.

  Het geboortekaartje

  De uitslag van de naamwedstrijd

  Zoals jullie weten, hebben we een wedstrijd uitgeschreven met als prijs een slagroomtaart voor degene(n) die de juiste naam van onze spruit hebben geraden. We hadden het niet verwacht, maar de naam Fleur is GERADEN (en een keer bijna geraden .... maar da's niet goed genoeg) ! Wij kunnen feliciteren met zijn vooruitziende blik: Clarence en Anita.

  Clarence en Anita: de slagroomtaart hebben jullie al ontvangen. We hebben begrepen dat die heeft gesmaakt !

  Iedereen bedankt voor de inzendingen. We hebben leuke suggesties gekregen voor een mogelijk volgende baby:
  meisjesnamen:
  Pleun, Nicolien, Lotte (2x), Willemijn, Eva, Ellemijn, Frederique, Saskia, Annefleur, Sofie, Emma, Kim, Marits
  jongensnamen:
  Tom, Alexander (naar de Grote), Mathijs, Nicolay, Ebbe, Ruben, Frank, Nico jr. (2x), NiŽl of Icoel (samentrekking Nico en Ellen), Erik, Bas, Jeroen, Rik, Pjotr, Klaas

  Aanvulling: Gerard bleek ook de naam Fleur te hebben geraden. Na een foutmelding op dat mailbericht heeft zijn vriendin ons nogmaals een berichtje gestuurd met daarin andere namen. Uiteindelijk hebben we weliswaar beide mailtjes van Gerard en Lianne ontvangen, maar niet dat bericht geopend waarin de naam Fleur stond ......
  Gerard en Lianne: jullie mogen nog een taart bij ons komen eten !